Les aan kinderen


Lijkt het je leuk om piano of orgel te leren spelen? Ik ben zelf begonnen toen ik 6 jaar was. En ik ben nooit meer gestopt! Toen was het een geweldige hobby, maar inmiddels heb ik van muziek mijn beroep gemaakt. Natuurlijk had ik ook andere hobby’s zoals voetballen. Net als bij sport is het voor muziekles belangrijk dat je traint. Als je er beter in wordt, ga je het steeds leuker vinden, het kan dan een hobby voor je hele leven worden. Het is dan ook belangrijk dat je regelmatig oefent en elke week les krijgt. Je moet er dus iets voor doen, net als bij je sport. De pianoles geef ik bij mij thuis in een aparte leskamer, of in de Nicolaïkerk in Utrecht centrum. Orgelles is altijd in de Nicolaïkerk, op het geweldige grote orgel: één van de mooiste orgels van Utrecht. Er staan trouwens maar liefst drie orgels in deze kerk. Ook staat er een vleugel. Ik vind het leuk om aan kinderen en jongeren les te geven. Je krijgt bij mij privéles. Natuurlijk kan er de eerste lessen een ouder met je meekomen. Het is belangrijk, dat er een goede klik is tussen jou en mij, daarom krijg je bij mij altijd eerst een proefles.

Ben je nieuwsgierig? Laten je ouders mij mailen of bellen voor een gratis proefles!

%d bloggers liken dit: